Keresőoptimalizálás árak - 4.7 out of 5 based on 9 votes

Olvasóink értékelése: 5 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktív
 

Nem próbálta még weboldalát optimalizáltatni? Próbálta de nem sikerült? Sok a szélhámos, szakbarbár és már belefáradt a hitegetésbe?

Vegye fel velünk a kapcsolatot és bebizonyítjuk, hogy a keresőoptimalizálás úttörői vagyunk.

Szeretnénk elnyerni bizalmát, és profitot generálni vállalkozásának, hogy a későbbiekben állandó ügyfeleink között köszönthessük Önt is.

 

Takarítson meg most 20.000 forintot! Ellenőriztesse honlapjának beállításait ingyenesen.

Előszó: A csődbe ment vállalkozások 70%-a, a rossz markting miatt ment tönkre!

Kérjen   e.g.y.e.d.i.   árajánlatot! Ha megrémisztik a havi költségek fizessen csak egyszer egy jó pozícióért.

Írjon nekünk e-mailt az Önnek legfontosabb kulcsszavakkal és kérje specifikált árajánlatunkat...

 

SEO - keresőoptimalizálás ár:

 
Címkék: Alap Keresőoptimalizálás Árak,Title Tag-ek,Meta Tag-ek,Header Tag-ek,Alt és Title Text,Robot & Indexing Tag-ek,Google Webmester Eszközök,Google Analytics,Kulcsszó és tartalom tisztítás,Írásjel és nyelvtani hiba controll,Kulcsszó választás oldalanként,Google Map optimalizálás,Kulcsszó Resaerch a cél oldalakra,Goggle Helyek regisztráció,Social Media,Link építés,Linkek kiváló minőségű helyekről,Blogok és PR,Sajtóközlemények.

 

Általános (nem szabályozott) keresőoptimalizálás árak:

Az általános keresőoptimalizálás esetében az oldalon található tartalmak alapján optimalizáljuk az oldalt. A releváns kifejezések által lép előrébb a keresőkben a weblap.

Ez a szolgáltatás tartalmazza a site meta beállítását a keresők felé (Google, Bing, Yahoo). A keresőoptimalizálás negyedévente 15.000 Ft +ÁFA-tól indul. Ez függ a konkurencia erősségétől, és az esetleges költségektől.

 

Specifikus (szabályozott) keresőoptimalizálás árak:

A specifikus keresőoptimalizálásnál megadott kulcsszavakra optimalizáljuk a weboldalt. Ezzel a megoldással a megrendelő az általa választott kifejezésre kerül előre a keresőkben.

Ez a szolgáltatás tartalmazza a site meta beállítását a keresők felé (Google, Bing, Yahoo). A keresőoptimalizálás ára ebben az estben 15.000 és 50.000 Ft +ÁFA közötti összeg kulcsszavanként. Ez függ a konkurencia erősségétől, és az esetleges költségektől.

Weboldal készítés és keresőoptimalizálás
Telefon: +36706041970
Email: info@fjood.hu

Áraink tájékoztató jellegűek, az árváltoztatás jogát fenntartjuk.