2014. augusztus 25., hétfő 16:07

Matt Cutts mítosz írtása 2. rész

Írta:
Értékelés:
(0 szavazat)

2. A Google azért változtatja meg az algoritmusát, hogy az embereket rákényszerítse a hirdetések megvásárlására.

Egy másik állhatatos tévhit, hogy a Google folyamatosan lecseréli az algoritmusát, hogy ezzel lecsökkentse az oldalak látogatottságát, így bírva rá őket arra, hogy fizessenek a hirdetésért, mivel csak így tudják pótolni a kiesett forgalmukat.

„Hallani lehet egy ezzel összefüggő összeesküvés-elméletet, mégpedig, hogy a Google a hirdetéseinek eladása miatt változtatgat. Mivel jelenleg is a keresés minőségének javításával foglalkozó csapatban dolgozom, a Google-nál ráadásul már 13 éve, tehát bátran kijelenthetem, hogy előbb inkább a gondolkodási sémát kellene megérteni, vagyis, hogy a Google miért csinálja azt, amit csinál a keresési eredményekkel kapcsolatban.”

„Nagyon jó keresési találatokat szeretnénk biztosítani a felhasználóinknak, akik így boldogok lesznek és vissza is fognak térni a mi keresőnkhöz. Alapvetően erről van szó. A boldog felhasználó hűséges felhasználó, nem igaz? Tehát, ha egy kereséssel kapcsolatban jó tapasztalata van, akkor a következő alkalommal is hozzánk fog fordulni, ha valamilyen információra lesz szüksége.”

„És azután, ezen az úton elindulva, ha valaki a hirdetésekre kattint, az nagyszerű. De nem az a célunk az új algoritmusokkal, hogy az embereket rábírjuk a hirdetésekért való fizetésre. Ha fizet a hirdetésért, akkor az az algoritmus tekintetében nem segít a rangsorban elfoglalt helyén semmilyen módon, és hasonlóképpen, nem befolyásolja negatív irányba sem a helyezést a hirdetésért való fizetés.”

Megjelent: 1226 alkalommal Utoljára frissítve: 2014. szeptember 22., hétfő 16:56
Hirth Gábor

"Aki nem próbálja meg a lehetetlent, az a lehetségest sem fogja elérni soha."

Mivel ügyfeleink sikere, a mi sikerünk is, a kritikus helyzetekben is állunk partnereink rendelkezésére. És, hogy miért pont az Ön cége lenne a legsikeresebb?

Mert én Hirth Gábor vagyok, az Ön tanácsadója!

Honlapkészítés olcsón olcsó honlap készítés honlap weboldal weboldal készítés webáruház készítés website olcsó weblap készítés keresőoptimalizálás Google SEO SEF grafikák grafika logó arculat nagy arculat kis arculat prémium weboldal készítés ingyen honlap  ingyenes vállalatfejlesztés olcsó profitnövelés ügyfélkör bővítés kiadások csökkentése pénz szerzés pályázatok pályázat írás  Baja bajai Baján vállalkozás vállalat cég egyéni vállalkozás profit vállalatirányítás vállalati marketing marketing weboldal készítés olcsón

 

 

+36 (70) 604-1970    This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  

 

  2013