2014. szeptember 09., kedd 16:55

Matt Cutts mítosz írtása 3. rész

Írta:
Értékelés:
(1 szavazat)

3. ’Black hat’trükkök: egyenes út az első helyezésig

Matt Cutts azt is elmondta ebben a videóban, hogy sokkal inkább azt szeretné, ha a webmesterek többre becsülnék magukat, minthogy a ’black hat’ fórumokon olvasott dolgokra hagyatkozzanak, és azt gondolják, hogy akármi is az utolsó rangsorolással kapcsolatos vesszőparipa, biztosan az fogja őket a csúcsra repíteni.

„Sose félj magadra hallgatni. Sok olyan embert láttam már, akik a csoportgondolkodás hibájába estek.”

Cutts példákat is mond a „vesszőparipákra”– cikkgyűjtemények, vendég-blogolás és a link wheel –amikre az emberek azt szokták hinni, hogy segítenek nekik elérni a hőn áhított első helyezést.

„És ha belegondol, hogy, ha valakinek van egy bombabiztos módszere, amivel sokat keres az interneten, akkor valószínűleg azt a módszert használná a pénzkeresetre inkább, minthogy ezt a fantasztikus módszert belecsomagolja egy e-könyvbe és árulja az embereknek, esetleg összetákoljon egy eszközt és azt árulja. – mondta Cutts.”

Megjelent: 1330 alkalommal Utoljára frissítve: 2014. szeptember 09., kedd 16:59
Hirth Gábor

"Aki nem próbálja meg a lehetetlent, az a lehetségest sem fogja elérni soha."

Mivel ügyfeleink sikere, a mi sikerünk is, a kritikus helyzetekben is állunk partnereink rendelkezésére. És, hogy miért pont az Ön cége lenne a legsikeresebb?

Mert én Hirth Gábor vagyok, az Ön tanácsadója!

Honlapkészítés olcsón olcsó honlap készítés honlap weboldal weboldal készítés webáruház készítés website olcsó weblap készítés keresőoptimalizálás Google SEO SEF grafikák grafika logó arculat nagy arculat kis arculat prémium weboldal készítés ingyen honlap  ingyenes vállalatfejlesztés olcsó profitnövelés ügyfélkör bővítés kiadások csökkentése pénz szerzés pályázatok pályázat írás  Baja bajai Baján vállalkozás vállalat cég egyéni vállalkozás profit vállalatirányítás vállalati marketing marketing weboldal készítés olcsón

 

 

+36 (70) 604-1970    This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  

 

  2013