2015. június 06., szombat 06:10

90 keresőoptimalizálási tanács kisvállalkozások részére

Írta:
Értékelés:
(0 szavazat)

1.            A keresőoptimalizálás mellőzése a keresők révén nyerhető látogatók elmaradását jelenti. Amennyiben nem foglalkozik ezzel, akkor a keresők nem fogják osztályozni és rangsorolni az oldalát az Ön tevékenységére vonatkozó kulcsszavakra.

2.            Mind az on-site (honlapoptimalizálás), mind az off-site (weboldalon kívüli optimalizálás, pl. linképítés) optimalizálás szükséges. Ugyanis nem lehet jó eredményeket elérni, ha csak az egyik optimalizálást végezzük el, a másikat viszont elhanyagoljuk.

3.            Az optimalizálást még ma kezdje el. Minél tovább halogatja ezt, a versenytársai annál nagyobb előnyre fognak szert tenni Önnel szemben és annál nehezebb lesz a rangsorban eléjük kerülnie.

4.            Ismerje meg a versenytársait. Nézze meg, hogy az Ön által választott keresőszavakra – on-site és off-site optimalizálás elvégzése után - milyen oldalak jelennek meg az első oldalon.

5.            Nincs két egyforma weblap. Az egyik keresőoptimalizálási stratégia, amely jól működött az egy másik honlap esetén, nem biztos, hogy ugyanolyan jól működne az Ön honlapja esetén is, hiszen egy stratégia sikere nagyon sok tényezőtől függ.

6.            A keresőoptimalizálás nem feltétlenül drága. Nagyon jó eredményeket lehet elérni kisebb költségvetéssel, ha sok időt és energiát fektet a jó tartalom megírásába és az online kapcsolatok építésébe.

7.            A keresőoptimalizálás eredményei nem jelentkeznek azonnal. A keresőoptimalizálásba befektetett munka nem lesz látható még aznap, és a keresők sem reagálnak azonnal, ez inkább hetekbe, talán hónapokba telik majd.

8.            Minél újabb a honlapja, annál több türelemre lesz majd szüksége. Sok időt vesz igénybe, amíg kivívja a honlapja számára a magas létjogosultságot és bizalmat, és amíg nem éri el ezeket a célokat, nem várhatja el, hogy a régebbi, megbízhatónak bizonyult oldalak elé kerüljön a rangsorban.

9.            Soha ne tekintse a weblapjára fordított munkát befejezettnek. Amennyiben azt szeretné, hogy az oldala továbbra is jó helyezést érjen el, több látogatót vonzzon és az eladásai is nőjenek, akkor mindig a jobb és több tartalom hozzáadásán kell törnie a fejét.

10.          Igazítsa oldalát az algoritmus frissítésekhez. A rangsorban elért jó helyezés eléréséhez és megtartásához a keresőoptimalizálási stratégiáját át kell alakítani a keresők időről-időre változó irányelveinek megfelelően.

11.          Nem kell elküldenie az oldalát a keresőknek. Ezek a keresők fejlettebbek annál, minthogy egy új weblap vagy egy weblap új oldalának elkészítését közvetlenül be kellene jelenteni.

12.          Közvetlenül a Google-hoz forduljon tanácsért, olvassa el az Útmutató webmestereknek súgót és nézze meg a webmesterek munkáját segítő videókat.

13.          Ne kockáztassa meg azt, hogy esetleg Google büntetést kapjon. Mivel a keresőóriás jelentős piaci részesedéssel bír a keresőpiacon, egy Google büntetés az oldala látogatóinak nagymértékű és gyakran hosszú távú elvesztését jelenti.

14.          Végső soron Ön a felelős mindenféle munkáért, ami a weboldalán el lett végezve. A keresők nem fogják visszavonni a büntetést amiatt, mert nem Ön végezte el azt vagy nem volt tisztában az oldalán elvégzett keresőoptimalizálási munka részleteivel.

15.          Állítsa be és használja a Google webmestereszközöket annak érdekében, hogy láthassa többek között azt, hogy milyen kulcsszavakra milyen helyezést ér el a weblapja a találati listában és, hogy milyen oldalak linkeltek az Ön oldalára.

16.          Állítsa be és használja a Google Analytics szolgáltatást annak érdekében, hogy láthassa többek között azt, hogy hány látogatója van a weblapjának, milyen kulcsszavak alapján találják meg az oldalát és melyik oldalt nézik meg.

17.          Állítson be egy, a vállalkozásának megfelelő Google+ oldalt, mivel így nagyobb bizalmat fog kapni a Google-től és javítja a helyezését a lokalizált kulcsszavakra.

18.          Használjon ki több forrást is a látogatói számának növeléséhez. A Google egy remek forrás a látogatószerzésre, viszont 100%-ban erre támaszkodva igen kiszolgáltatott helyzetbe hozza magát.

19.          Használja a PPC (pay per click – fizetés kattintásonként) szolgáltatást a keresőoptimalizáláson kívül. Ha megengedheti magának mindkét lehetőség igénybevételét, akkor mindenképp tegye azt, mivel, bár ez a szolgáltatás nagyobb költséggel járhat, az oldala sok látogatót nyerhet így, szinte azonnal, bármilyen kulcsszóra.

20.          A rossz minőség egyenlő a magas kockázattal. A rossz minőségű visszamutató linkek és/vagy az oldalon lévő rossz minőségű tartalom könnyen vezethet a keresők által az oldalára kiszabott büntetéshez.

21.          Elsősorban az embereknek írjon tartalmat és ne a keresőknek. Semmi értelme sincs annak, hogy olyan jó helyezést elérő tartalmat írjon, ami nem segít az embereknek, nem érdekli őket vagy nem veszi rá őket az Öntől való vásárlásra.

22.          Távolítsa el az ismétlődő tartalmakat az oldaláról, ugyanis büntetést kaphat azért is, ha a honlapján több oldalon is ugyanaz vagy nagyon hasonló tartalom olvasható.

23.          Azokat az oldalakat, amelyen kevés tartalom van, távolítsa el, helyezze át egy másik oldalra vagy adjon még hozzá más tartalmat. Ha sok olyan oldala van, amin kevés a tartalom, és ennek köszönhetően az oldalak megtekintési időtartama is alacsony, akkor nagy valószínűséggel a keresők hátrébb sorolják a weblapját minden egyes kulcsszóra.

24.          Ne másoljon le tartalmat másik weblapokról. Ha a keresők felfedezik, hogy az oldalán lévő tartalmat máshonnan vette, akkor némelyik vagy minden egyes oldalát hátrébb sorolhatja.

25.          Tartson igényt az Ön által írt tartalom szerzői jogaira. Kapcsolja össze a Google+ fiókját a weblapja tartalmával, ezzel a helyezését is és az átkattintási arányt is javíthatja.

26.          Győződjön meg arról, hogy a tartalma elég jó ahhoz, hogy az első oldalon szerepeljen. Ha a tartalom nem jobb egy bizonyos kulcsszóra kiadott találati lista első oldalán szereplő oldalak tartalmánál, akkor az Ön weblapja nem méltó arra, hogy az első oldalon szerepeljen.

27.          Olyan tartalmat alkosson, ami leköti a látogatók figyelmét. Az minél lebilincselőbb, annál tovább fognak az emberek az oldalán maradva olvasni, és a magas megtekintési időtartam azt jelzi a keresőknek, hogy az Ön oldala jó helyezést érdemel a találati listában.

28.          Készítsen videókat. Ezzel is növelni tudja a látogatók által az oldal nézegetésével eltöltött időtartamot, valamint videómegosztó oldalakról is kaphat linkeket ezáltal.

29.          Készítsen statisztikákat/grafikonokat/infografikákat (komplex dolgok szemléltetése egyszerűen, képpel, rajzzal, szöveggel). Az emberek nagyobb valószínűséggel osztják meg az ilyen tartalmakat és linkelnek rájuk, mint az egyszerű írott szöveget.

30.          Minél több jó minőségű tartalom, annál jobb helyezés, annál több látogató és értékesítés. A keresők megjutalmazzák az ilyen oldalakat, a látogatók pedig jobban megbíznak azokban, amely weblapon sok oldal és kiváló tartalom található.

31.          Készítsen egy blog-ot a weblapján. Így sokkal könnyebb lesz a későbbiekben új tartalmakat hozzáadni az oldalához.

32.          Olyan tartalmakat is írjon, amelyeket más weblapokon és blogokon tesz közzé. Az emberek nagyobb valószínűséggel linkelnek majd az Ön oldalára, ha olyan tartalmat biztosít nekik, amelyet a saját honlapjukon használhatnak.

33.          Teremtsen egyensúlyt a tartalomírás és a marketing célú tartalom között. Ha nem marketing célú tartalmat készít el, akkor az emberek nagyon nehezen fognak ráakadni, és ha nem fogják megtalálni, akkor nem tudnak az Ön oldalára mutató linket elhelyezni a saját honlapjukon és megosztani azt.

34.          Minden egyes oldalnak adjon egy egyedi és leíró jellegű címet. 55 karakternél nem hosszabban teljesen világossá kell tennie egy adott oldal témáját mind az emberek, mind a keresők számára.

35.          Minden egyes oldalhoz írjon egy egyedi és leíró jellegű meta leírást. 160 karakternél nem hosszabban le kell írnia az adott oldal témáját úgy, hogy rá tudja venni az embereket az Ön oldalára való kattintásra a többi oldal helyett a keresési eredményekben.

36.          Alaposan gondolja át a kulcsszavakat, amikre optimalizálni szeretné az oldalát, ugyanis ha rossz kulcsszavakat választ, függetlenül az on-site és off-site keresőoptimalizálás terén elvégzett munkájától, nagyon kevés látogatója lesz majd és/vagy olyan látogatói lesznek, akiknek a nézelődését nem tudja vásárlássá konvertálni.

37.          Használja a Google Kulcsszóválasztó eszközt, amely az Ön által beírt kulcsszó-ötletekhez kapcsolódó szavakból és kifejezésekből egy remek listát állít össze.

38.          Nyugodtan kérje ki más emberek véleményét, ugyanis az ügyfelei, a beszállítói, a partnerei, a barátai stb. máshogy látják kívülről az üzleti vállalkozását, mint Ön, és emiatt teljesen más szavak vagy kifejezések juthatnak eszükbe.

39.          Válasszon releváns kulcsszavakat, ugyanis minél relevánsabbak a kulcsszavak, annál könnyebben és gyorsabban érhet el jó helyezést azokra, és annál nagyobb az esélye, hogy a honlapja látogatóiból vásárlók válnak.

40.          Olyan kulcsszavakat válasszon ki, amelyek kereskedelmi szándékot fejeznek ki, ugyanis inkább olyan látogatókat szeretne a honlapjára vonzani, akik vásárolni szándékoznak, mint olyanokat, akik csak tájékozódni szeretnének.

41.          A long-tail kulcsszavak (speciálisabb, több szóból álló kulcsszavak, melyek kevesebb látogatót vonzanak, viszont ezek esetében magasabb a konverziós ráta) nagy forgalmat hozhatnak a honlapjának, ugyanis a hosszabb és specifikusabb kifejezésekre gyorsabban és olcsóbban lehet jó helyezést elérni, valamint a keresések több, mint a 40%-át a négy vagy több szóból álló kifejezések teszik ki.

42.          Minden egyes, az Ön által megcélzott kulcsszónak szenteljen a honlapján egy-egy oldalt. Így egyszerűbb lesz a keresőknek a honlap oldalainak a kategorizálása és rangsorolása.

43.          A megfelelő helyre írja be a kulcsszavakat, mivel, bár ezek kevésbé fontosak ma már, mint korábban voltak, még mindig hasznosak lehetnek az URL-ek, az oldalcímek, a meta leírások, a fejlécek és a képek alt attribútumai (a kép környezetében lévő szöveges tartalom) által tartalmazott kulcsszavak.

44.          Kerülje a töltelék kulcsszavak használatát. Nagyobb valószínűséggel kap büntetést a honlapja, minthogy jobb helyezést érne el a rangsorban, ha egy oldalon többször is ugyanazt a kulcsszót vagy kifejezést használja.

45.          A visszamutató linkek nagyban befolyásolják a rangsorolást. Az Ön oldalára mutató linkek száma és minősége nagyon is meghatározza a rangsorban elfoglalt pozícióját.

46.          Ne tűzzön ki egy konkrét célt a visszamutató linkekkel kapcsolatban. A linképítés inkább egy állandó, folyamatos és véget nem érő folyamat, aminek akkor sem szabad megszakadnia, amikor elér egy bizonyos számú linket.

47.          Releváns forrásokból próbáljon meg szert tenni visszamutató linkekre, ugyanis a keresők minden egyes kulcsszóra releváns találatokat szeretnének megjeleníteni, és a releváns oldalakról/honlapokról származó linkek azt jelzik azoknak, hogy az Ön honlapja is releváns.

48.          Csak megbízható forrásból származó visszamutató linkeket gyűjtsön, ugyanis a megbízhatatlan honlapokról származó linkek azt jelzik a keresőknek, hogy az Ön oldala is megbízhatatlan.

49.          Készüljön fel arra, hogy nagyon meg kell dolgoznia a jó minőségű visszamutató linkekért, ugyanis általában minél könnyebben tud megszerezni egy linket, annál valószínűbb annak gyenge minősége.

50.          Óvakodjon attól, hogy bizonyos embereknek pénzt fizessen a linkekért, ugyanis a visszamutató linkek vásárlása, bár lehet, hogy működik, mégis határozott kockázatot rejt magában ez a módszer, amennyiben olcsó linkeket vesz meg és/vagy olyan emberektől vásárol, akik nyíltan árulják azokat.

51.          Ne vegye igénybe a linkhálózatok szolgáltatásait, ugyanis az ilyen linkhálózatoktól kapott linkek haszna igen kevés, miközben a büntetés és a rangsorban elért pozíció elvesztésének kockázata nagyon magas.

52.          Tegye változatossá a visszamutató link-profilját; szerezzen különböző típusú linkeket az IP címek széles skáláját kihasználva.

53.          A honlapjának minden egyes olyan oldalához, amelyet meg szeretne jeleníttetni a találati listában, építsen visszamutató linkeket. Vegye rá az embereket, hogy a honlapja belső oldalain – amelyeket meg szeretne jeleníttetni bizonyos kulcsszavakra - helyezzenek el linkeket, csakúgy, mint a honlapján.

54.          A jelenleg meglévő kapcsolatai a visszamutató linkek azonnali forrását jelenthetik. A beszállítói, partnerei és ügyfelei közül páran biztosan elhelyeznek az Ön oldalára mutató linket, ha erre megkéri őket.

55.          Olyan jó minőségű visszamutató linkeket próbáljon meg szerezni, amik a versenytársainak már vannak. Ha valaki már elhelyezett az egyik versenytársa honlapjára mutató linket a saját honlapján, akkor reális esély van arra, hogy az Ön honlapjára mutató linket is elhelyezi, ha egy elfogadható indokot mond nekik.

56.          Néhány olyan visszamutató linket is szerezzen, amelyben az Ön által megcélzott kulcsszavak szerepelnek linkszövegként. Az ilyen típusú linkek nagyon fontosak, viszont a visszamutató link-profiljának kevesebb, mint 25%-át alkossák csak az ilyen linkek.

57.          A visszamutató linkjeinek a többségét érdemes egyértelmű jelöléssel, márkanévvel ellátni. A jelölés és márkanév nélküli linkeket tartalmazó visszamutató link-profil (pl. „Cégnév” és „www.cégnév.hu”) azt jelzi a keresőknek, hogy valószínűleg manipulatív linképítési módszereket használ.

58.          Mindig legyen tisztában azzal. hogy ki helyez el az Ön honlapjára mutató linket. A Google Webmestereszközökben keresse meg a ’Forgalom’ részt, majd a ’Linkek’-et, hogy megnézhesse a honlapok számát, amelyek az Ön oldalára mutató linkeket helyeztek el, és, hogy melyek azok.

59.          Regisztráljon az Ahrefs, a Majestic SEO vagy az Open Site Explorer oldalakon, így hozzáférést kap az Ön honlapjához tartozó széleskörű adatokhoz a visszamutató linkekkel kapcsolatban, ugyanígy a versenytársai honlapjainál is.

60.          Érdemes időt szánnia arra, hogy a honlapján minden egyes oldalra mutasson egy link, legalább egy másik oldalról. A keresők nem jelenítenek meg olyan oldalakat a keresési találatokban, amelyekre nem mutatnak linkek akár belülről (ugyanannak a honlapnak egy másik oldaláról), akár kívülről (egy másik honlapról).

61.          A honlapján helyezzen el a legfontosabb oldalaira mutató közvetlen linkeket, így az a magas létjogosultságát megosztja az Ön fontos oldalaival és javítja azon oldalak helyezését is a rangsorban.

62.          Adjon a többi releváns oldalhoz in-content linkeket (szövegtörzsben lévő link) a honlapján. Bár a belső linkek nem olyan értékesek, mint a külső linkek, ugyanúgy képesek megosztani a magas létjogosultságot és azt is jelzik a keresőknek, hogy melyik oldalt milyen kulcsszóra rangsorolják.

63.          Távolítsa el a felesleges kifelé mutató linkeket, és csak azokat a más honlapok oldalaira mutató linkeket tartsa meg, amelyekről úgy gondolja, hogy az Ön honlapjának a látogatói hasznosnak és/vagy érdekesnek találnák.

64.          Helyezzen el a saját honlapján releváns weblapokra és blogokra mutató linkeket. Az adott honlap tulajdonosai valószínűleg észre fogják venni, hogy kihelyezte a linkjüket, így elég nagy esélye lesz arra, hogy viszonzásképpen az Ön linkjét is kihelyezik, ha a honlapja jó.

65.          Írjon kommenteket releváns honlapokon és blogokon, így nagyobb bizalommal lesznek Ön iránt és új kapcsolatokat is kiépíthet – mind a honlaptulajdonosokkal, mind az adott honlap látogatóival.

66.          Lépjen kapcsolatba az Ön piacán tevékenykedő bloggerekkel, hiszen minél nagyobb tekintélyű szakembereket (és hasonló témájú blog-tulajdonost) ismer (közösségi oldalakról, fórumokról, e-mail-ezés stb.), annál valószínűbb, hogy ezek az emberek az Ön oldalára mutató linket helyeznek majd ki a saját honlapjukon és, hogy megosztják az Ön által írt tartalmat.

67.          Lépjen kapcsolatba olyan kisvállalkozásokkal is, akik hasonló témájú honlap tulajdonosai, ugyanis az ilyen jó kapcsolatok - amelyeknek köszönhetően egymás segítségére lehetnek a honlapok népszerűsítésében – a keresőoptimalizálást sokkal könnyebbé és olcsóbbá teszik az Ön és mások számára.

68.          Írjon sajtóanyagokat (nagyobb portálokon elhelyezett cikkek az oldaláról, a márkájáról) az újdonságokról és a nézeteiről. Ez egy nagyszerű módja annak, hogy saját tartalmat helyezzen el az Ön piacán és kapcsolati körén kívül eső honlapokon – aminek köszönhetően esetleg linkeket is kihelyezhetnek az Ön honlapjáról .

69.          Hívjon fel telefonon embereket, hogy így elmélyítse az online kapcsolatait, ugyanis az e-mailekről könnyebb elfeledkezni vagy azokat figyelmen kívül hagyni, de a telefonhívásokat már egyáltalán nem.

70.          Használja a honlapját kapcsolatok kialakítására és kapcsolatépítésre, ugyanis minél több kapcsolatot alakít ki és minél több ember ítéli megbízhatónak, annál többen fognak beszélni Önről, az Ön honlapjára mutató linket kihelyezni a saját honlapjukon és nem utolsósorban vásárolni Öntől/igénybe venni az Ön szolgáltatásait.

71.          A honlapján minden oldalon szerepeljen a címe és a telefonszáma, ugyanis így megbízhatóbbnak fogják ítélni és ez javítja a rangsorban a jelenlegi pozícióját is, ha olyan kulcsszavas kifejezéseket céloz meg, amelyekben megtalálható az Ön városának neve.

72.          Kerüljön fel az iparági és helyi webkatalógusok (olyan weboldal, amely egyfajta tematika szerint rendezi a weboldalakat) listáira. Bár a legtöbb ilyen webkatalógus teljesen értéktelen, legalább 10 katalógust biztosan találni fog, amely hasonló területtel vagy iparággal foglalkozik, mint az Öné.

73.          Kérje meg az ügyfeleit, hogy írjanak véleményt a Google+ oldalán és a helyi webkatalógusokba is, ugyanis a pozitív vélemények nagyban javítják a rangsorban elfoglalt helyét a Google helyi listáján és közvetlenül elérhető lesz a keresési eredményekből.

74.          Ápoljon személyes viszonyt az ügyfeleivel és partnereivel, amire a nagyvállalatok egyszerűen képtelenek. Amennyiben sikerrel érvényesíti az egyéniségét és személyiségét minden tekintetben az off-site keresőoptimalizálás folyamata során (tájékoztató e-mailek, látogatók hozzászólásai, tweet-ek stb.), akkor nagyobb valószínűséggel köteleződnek majd el Ön mellett.

75.          A közösségi oldalakat arra használja, hogy a saját és mások tartalmát is népszerűsítse, ugyanis az emberek minden bizonnyal tudomást szereznek majd arról, hogy lépéseket tesz a közösségi oldalak segítségével mások megsegítése érdekében, és ha látják, hogy Ön mennyit segített nekik, akkor annak az esélye, hogy ők is ki fogják Önt segíteni viszonzásképpen, sokkal magasabb lesz.

76.          A honlapján helyezzen el közösségi megosztást lehetővé tevő gombokat, ugyanis minél inkább megkönnyíti a látogatói számára a honlapján található tartalom megosztását, annál valószínűbb, hogy ezt meg is fogják tenni.

77.          A közösségi média nem helyettesíti a keresőoptimalizálást; a közösségi médiára vonatkozó stratégiája legyen a keresőoptimalizálási stratégiájának a része vagy kezelje azt párhuzamosan.

78.          A keresők nem az egész honlapot, hanem annak oldalait rangsorolják; tekintet nélkül arra, hogy egy bizonyos kulcsszóra van-e rangsorolva egy oldal, ez nagyban függ annak az adott oldalnak a minőségétől, és nem a honlap mint egésznek a minőségétől.

79.          A kisvállalkozások honlapjai előrébb kerülhetnek a rangsorban, mint a nagyvállalatok honlapjai, ugyanis egyáltalán nem szokatlan egy kisvállalkozás honlapjának egyik oldala esetén, hogy előrébb kerül a rangsorban egy nagy cég honlapjának egy oldalához viszonyítva.

80.          Mindig legyen tisztában azzal, hogy hol áll a rangsorban. A Google Webmestereszközökben keresse meg a ’Forgalom’ részt, azon belül a ’Keresési lekérdezések’ segítségével tudja ellenőrizni, hogy bizonyos kulcsszavakra milyen helyezést ér el a találati eredményekben.

81.          Az első három helyet célozza meg, és ne az első tízet. Ha egy adott kulcsszóra nem kerül be az első három helyezett közé, akkor az arra a kulcsszóra való keresési forgalomnak csak egy kis százalékát tudhatja majd magáénak (kevesebb, mint 10%).

82.          A rangsor bizony megtévesztő is lehet; az Ön honlapjának a keresési találatok első oldalán történő megjelenítések száma teljesen jelentéktelen mutató, ha a jó pozíció nem hoz a honlapjának sok látogatót, és nem utolsósorban eladást és megrendelést.

83.          Ne törődjön a honlapja PageRank értékével; az alacsony PageRank értékkel rendelkező honlapok megelőzhetik, és gyakran meg is előzik a magas PageRank értékkel rendelkező honlapokat a rangsorban.

84.          Vagy a www vagy a www nélküli domaint használja. Győződjön meg arról, hogy a honlapja be van állítva vagy a www.domainnév.hu vagy a domainnév.hu domainre – de ne mindkettőre.

85.          Alkalmazzon könnyen átlátható honlap architektúrát; fontos, hogy a honlapja főoldaláról bármelyik oldalt legfeljebb 3 klikkeléssel el lehessen érni.

86.          Egyszerű és átlátható URL struktúrát használjon; fontos, hogy a látogatói rájöjjenek egy adott oldal témájára csak azáltal, hogy megnézik annak az oldalnak az URL-jét.

87.          Használjon fejléceket; ezek pedig tartalmazzák az Ön által megcélzott kulcsszavas kifejezések különböző változatait egy oldal H1 és H2 tag-ben.

88.          Használjon bővített kivonatokat, ugyanis azok a keresők számára további adatokat szolgáltatnak az Ön honlapjáról, valamint javíthatja az Ön oldalának a keresési találatokban elfoglalt pozícióját is.

89.          Használjon 301-es átirányításokat, ugyanis, ha megváltoztatja a honlapja egyik oldalának URL-jét, de a régi URL-t nem irányítja át az újra, akkor az összes régi URL-re mutató link kárba fog veszni.

90.          Állítson be egy hasznos 404 hibaoldalt; a legjobb tartalmának linkjének elhelyezése a 404 oldalon azt jelenti, hogy az ezt látó látogatói kisebb valószínűséggel hagyják el az oldalát.

Autowäsche Esslingen

Személyemelő és kosaras emelő bérlés

Bőr pénztárca

OneCoin és MLM cryptovaluta

Bőr pénztárca

Megjelent: 1338 alkalommal Utoljára frissítve: 2017. április 07., péntek 15:33
Hirth Gábor

"Aki nem próbálja meg a lehetetlent, az a lehetségest sem fogja elérni soha."

Mivel ügyfeleink sikere, a mi sikerünk is, a kritikus helyzetekben is állunk partnereink rendelkezésére. És, hogy miért pont az Ön cége lenne a legsikeresebb?

Mert én Hirth Gábor vagyok, az Ön tanácsadója!

Honlapkészítés olcsón olcsó honlap készítés honlap weboldal weboldal készítés webáruház készítés website olcsó weblap készítés keresőoptimalizálás Google SEO SEF grafikák grafika logó arculat nagy arculat kis arculat prémium weboldal készítés ingyen honlap  ingyenes vállalatfejlesztés olcsó profitnövelés ügyfélkör bővítés kiadások csökkentése pénz szerzés pályázatok pályázat írás  Baja bajai Baján vállalkozás vállalat cég egyéni vállalkozás profit vállalatirányítás vállalati marketing marketing weboldal készítés olcsón

 

 

+36 (70) 604-1970    This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  

 

  2013