Mindenki tudja, hogy az ismétlődő tartalom egy rossz dolog. De mi is ez pontosan? És miért tartja mindenki helytelennek?

Ahhoz, hogy teljesen megérthessük az ismétlődő tartalom problémáját, először is nem egy weboldal tulajdonosának szempontjából kell megvizsgálni ezt az ügyet, hanem inkább a felhasználók számára a lehető legmegfelelőbb találatokat nyújtó keresőrobotok szempontjából. Ebből az elsődleges szemszögből kiindulva továbbléphetünk annak a megvizsgálására, hogy ez hogyan befolyásolja az adott weboldalt és az organikus találatokból származó forgalmát.

Az ismétlődő tartalom jellemzői

Mivel ez egy alapszintű cikk, megpróbáljuk a dolgokat minél egyszerűbben felvázolni (vagy legalábbis annyira érthetően, amennyire a keresőoptimalizálásban ez csak lehetséges):

Az ismétlődő tartalom olyan tartalom, mely az Interneten egynél több helyen is megtalálható.

Ezzel összefüggésben valójában semmi helytelen nincs az ismétlődő tartalommal kapcsolatban.

Vegyünk például egy kék színű szerkentyűkről szóló cikket, amit Balázs írt az abcszerkentyuk.hu honlapon. Én egy hasonló témával foglalkozó honlapot üzemeltetek, az xyzszerkentyuk.hu-t, és nagyon tetszik nekem ez a cikk. A cikk írójának beleegyezésével átmásolom ezt a cikket a saját oldalamra, természetesen a megfelelő forráshivatkozás megjelölésével. Ezzel mi is a baj? Akár törvény szerint, erkölcsileg vagy üzleti szempontból? Valójában semmi.

Ebben a fent leírt példában az történt, hogy ezt a cikket nagyon hasznosnak tartottam, ezért szerettem volna megosztani a saját látogatóimmal is, és ezzel a saját weboldalamon szerettem volna hosszabb ideig tartani az olvasóimat. De mi történik akkor, ha ugyanezt az esetet egy keresőrobot szempontjából vizsgáljuk meg?

Akkor azt a kérdést kell feltenni, hogy ezen két cikk közül melyik fog jobb helyezést elfoglalni a rangsorban és a kereső mi alapján fogja ezt eldönteni.

Ezen a ponton nagyon sok tényező lép működésbe – az adott oldalon található ismétlődő tartalmak mennyisége egészében véve, az oldal viszonylagos erőssége, valamint, hogy melyik tartalom jelent meg korábban. De lényegében mindig is afelé hajlottam, hogy az utolsó tényező rendelkezik a nagyobb súllyal. Nem mindig ez a helyzet, de ha a gyakorlati életből vett szabályt nézzük, akkor az működik.

Tehát milyen változást idéz elő a honlapomon megjelent másolt tartalom?

 • Ezt nem rangsorolják az adott oldalra vonatkozóan.
 • Az oldal fontosságaelhanyagolható lesz.
 • Egy pont jár az oldalnak, mint megbízható, minőségi forrás, és a cikket egyedi tartalomnak jegyzik be.

Nos, ezek igazságtalannak tűnhetnek, de ne felejtsük el, hogy a fent említett példa egyáltalán nem az a tipikus eset, amivel a keresőknek foglalkozniuk kell. Lentebb sorra fogunk venni néhány általánosabb „etikus” ismétlődő tartalommal kapcsolatos problémát, de nagyon fontos szem előtt tartani, hogy a jelenleg használatos stratégiák nem mindegyike a keresők vagy éppen a látogatók érdekében használatos.

Weboldalak egész hálózatai arra vannak kiépítve, hogy kizárólag az ismétlődő tartalmakat találják meg máshol a neten abban a reményben, hogy a keresési forgalmukat megszerezzék. Nem az a céljuk, hogy értéket hozzanak létre, és általában nem is ezt teszik.

Az egyiknek csak a tömeges cikkírás kiadására kell figyelnie, azért, hogy észrevegye, hogy hol térhetnek rossz útra a keresők szempontjából; oldalak százain megjelenő változatlan tartalom kevés vagy semmilyen minőségellenőrzéssel, esetleg a témák széles skáláján keresztülívelő tartalom. Alapvetően az egyik fajta oldal a felhasználók és leginkább a Google számára teljesen értéktelen azon emberek minden erőfeszítése ellenére, akik kijátsszák a rendszert a linkekért cserébe, ide tartoznak még a cikk-webhelyek, amik odavonzzák a forgalmat a benyomás alapú hirdetéseikhez.

Ahhoz, hogy a keresőprogramok az összes ilyesféle problémát kezelni tudják, a keresőknek ki kell igazítaniuk az ismétlődő tartalomra vonatkozó értékelési módszereiket. Ne felejtsük el, hogy ezek különféle algoritmusokat használnak, és az algoritmusok nem túl jók a kivételek kezelésében.

Most már kijelenthetjük, hogy nem azért vagyunk itt, hogy a keresőkkel kapcsolatban azt vitassuk meg, hogy kinek van igaza, valamint, hogy a helyes vagy a helytelen út nem hoz a weblapra forgalmat ebben az összefüggésben, tehát gondoskodnunk kell arról, hogy, mégha jó is a látogatóink számára, amit most csinálunk, azt nem lehet összetéveszteni valamivel, ami viszont nem az. Szerencsére több módszer közül is lehet választani az ismétlődő tartalom típusokkal összefüggésben. Most vizsgáljuk meg ezeket.

Míg az ismétlődő tartalom típusok hosszú sorával találkozhatunk, az oldalak nagy többsége csak egy vagy pár maroknyit tartalmaz. Az ismétlődő tartalmak legáltalánosabb fajtáit fogjuk először sorra venni, majd kifejtjük, hogy hogyan kell ezeket kezelni és, hogy ez mit jelent a weboldal tulajdonosa számára.

Másolt oldal(ak)

Helyzetleírás:Kezdjük azzal a példával, amit már korábban érintettünk. Én egy honlap tulajdonosa vagyok, aki talált egy nagyszerű tartalmat egy másik oldalon, és azt én is szeretném közzétenni a saját honlapomon.

Probléma:Azzal a problémával fog szembesülni ilyen esetben, hogy ez a tartalom rosszul lesz értékelve az oldalán és a teljes domain pontozásában minőségromlást fog okozni.

Megoldás: Az egyetlen lehetséges megoldás itt egy kereszt-domain kanonikus tag (azonosító címke). Az oldalhoz hozzá kell adni egy kanonikus tag-et, ezzel jelezve, hogy a tartalom eredeti forrása egy másik helyen van. Ez így fog kinézni:

<link rel="canonical" href="http://www.abcszerkentyuk.hu/copied-article.html"/>

Ezzel lehet jelezni a keresőknek, hogy tudjuk, hogy a cikket átmásoltuk, szándékosan lett elhelyezve az oldalon, és az arra az oldalra mutató összes linket továbbítani kell a cikk eredeti helyére.

Hátránya: A linkek összessége át fog menni a cikk eredeti forráshelyére. Csak meg kell nézni, hogy a PageRank hogyan halad az oldalak között, ha egy oldalon 10 belső link található, és azok közül egy darabegy kanonizált oldalra mutat, akkor csak a linkek súlyának 90 %-át tarthatja meg (ez persze egy erős egyszerűsítés, de egy példának megteszi). Ami azt jelenti, hogy, ha a tartalom hasznos a látogatói számára, akkor az időben mért növekedés az oldalon és a látogatók hűsége meg fog haladni bármilyen csökkenést a PageRank-ben.

Ismétlődő termékleírás

Helyzetleírás: Egy elektronikus kereskedelemmel foglalkozó oldala van, ahol különböző gyártóktól származó kék szerkentyűket ad el. Ezek a gyártók ellátták termékleírásokkal is (név, leírás, részletes leírásés képek), hogy ezeket feltehesse az oldalára.

Probléma: A gyártók pontosan ugyanezeket a leírásokat adták oda mindenki másnak, akiknek csak eladták a termékeiket.

Megoldás: Amíg a részletes leírás ugyanaz marad és az ismétlődés elfogadható több oldalon keresztül is, el kell különítenie az oldalát. Ez azzal jár, hogy új termékleírásokat kell írnia, új képeket kell készítenie, és remélhetőleg hozzá fog adni egyedi tartalmakat is az oldalához, például értékeléseket.

Hátránya: Ebben az esetben az egyetlen hátrány az idő. Ugyanis nagyon sok időt vesz igénybe az egyedi termékleírások megírása, de, amennyiben nem éri meg a hatalmas időráfordítást, el kell tűnődni azon, hogy egyáltalán megéri-e azt a bizonyos terméket feltenni az oldalra (úgymint, ha a ROI nagyon alacsony azon a szinten, vajon a termék kifizetődő lesz-e?).

Rendezhető és többoldalas terméklisták

Helyzetleírás:Elektronikus kereskedelemmel foglalkozó honlapja van, amelyen rendezési lehetőség is található, ami pedig egyedi URL-eket hoz létre vagy több oldalon keresztül ugyanazok a főbb termékek találhatóak meg. Erre egy nagyon jó példa az eBay, ahol a legtöbb kategóriában hatalmas számban találhatóak termék oldalak, amik azután módosítják a sorrendet (vagy a termékeket a listában) attól függően, hogy a lista hogyan lett elrendezve vagy, hogy a kategória melyik oldalán van éppen.

Probléma: Ha egy 20 cikket tartalmazó oldalon van és egy eltérő URL keletkezett, és azokat a cikkeket ár alapján, és például nem ABC sorrendben, csoportosította, akkor lényegében 2 oldalt fog kapni ugyanazzal a tartalommal különböző URL-eken.

Megoldás: A probléma megoldása megint a kanonikus tag. Minden egyes oldal esetén, amiaz eredeti kategória URL-jének aloldala, hozzá kellene adni a kanonikus tag-et az eredeti kategória URL-jéhez. Ezzel azt lehet elérni, hogy ismétlődő tartalomnak fogják venni, valamint, hogy a linkek súlya mind a megfelelő irányba irányul.

Hátránya: Ebben az esetben nincs hátrány. Az ismétlődő tartalom problémájának megoldása mellett ez a módszer azt is biztosítja, hogy a rendezési lehetőségekben az aloldalakra átmenő mindenfajta súly (akár belső vagy egy külső linkről) vissza lesz irányítva a fő kategória oldalára, ezzel erősebb nyitóoldalt eredményezve.

www / nem www-és duplikált honlapok

Helyzetleírás: Az oldala a www és a nem-www URL-en is megtalálható (www.kekszerkentyuk.hu és kekszerkentyuk.hu) és/vagy a honlapja a gyökérszinten is (www.kekszerkentyuk.hu) és a fájl-alapú URL-en is (www.kekszerkentyuk.hu/index.html) megtalálható.

Probléma: Amíg a keresők általában jól működnek és ezt a problémát is tudják kezelni, mégsem ajánlatos annyiban hagyni a dolgot. Ugyanis így ismétlődő tartalmat kaphatunk, valamint a linkek rossz URL-re történő irányítását okozhatja, így viszont nem lesz megfelelően értékelve az oldala.

Megoldás: Míg a kanonikus tag-ek megoldást jelentenek erre a problémára, mégis inkább jobb megoldás a 301 átirányítás és az állandóan a megfelelő helyre történő irányítása. Ez azt biztosítja, hogy egy forrás irányába mutató összes kérelemmegoldja ugyanarra a helyre.

A különböző szervereknek különböző módszereik vannak ennek a megvalósítására. Ahogy különféle megoldások léteznek ezek elvégzésére (az index.html átirányítása az összes mappa gyökeréhez, ezzel szemben egyszerűen például a honlap), ezzel kapcsolatban a http://www.seobook.com/archives/001714.shtml oldalt keresheti fel további információért. A legtöbb kód ugyancsak megtalálható itt.

Ezek a kódok az Apache szerverekhez valóak. Ha az Ön oldala egy Windows szerveren van kiszolgálva, akkor azt javasolom, hogy beszéljen a rendszergazdájával, minthogy kelleni fog az IIS (Integrated Information System - integrált információrendszer)-hez való hozzáférés néhány vagy a legtöbb magasabb szintű funkcióhoz.

Hátránya: A link juice-ok (a PageRank pontok áthaladása) egy kis része szétszórja egy 301 átirányításon keresztül és eredményesen csökkenti a céloldalra áthaladó súlyt. Ebből az okból kifolyólag, még a jó 301 átirányítással és kanonikus tag-ekkel is nagyon fontos biztosítani, hogy az összes bejövő link vagy az Ön által alkotott linkek a megfelelő URL-re mutassanak, amikor csak lehetséges.

Befejezés

Amíg az ismétlődő tartalom problémájára odafigyel, addig nincs mitől tartania. Néha előfordul, ezzel a Google is így van (olykor véletlenül).

Fontos, hogy minden lehetséges intézkedést megtegyen annak érdekében, hogy Ön irányítsa azt, hogy a súly és az engedélyezés hogyan menjen keresztül az oldalán, így az ismétlődéssel kapcsolatban biztosíthatja, hogy nem kerül hátrányba a megjelenésben azért, mert etikátlan módon próbálta befolyásolni az eredményeket. Továbbá, az ismétlődő tartalom kezelése segíteni fog annak biztosításában, hogy az oldalán eredményesen keresztülmenő súly elsőbbséggel lesz a megfelelő oldalakra irányítva.

Míg a legtöbb megoldás sok időt vehet igénybe, minden fáradságot megér ezek használata. Az ismétlődő tartalmak problémájának kiküszöbölése biztosítja a legnagyobb befektetési megtérülést (ROI) bármelyik SEO tevékenység közül.

A honlap elemzés igen fontos.

Sokan üzemeltetnek internetes vállalkozást, azonban azzal kevesen vannak tisztában, hogy a megfelelő bevételekért minden esetben tennünk kell. Éppen ezért azok a cégek, akik a jobb helyezésért felelősek a találati listákon, mindent megtesznek annak érdekében, hogy a legújabb trendeket figyelembe véve végezzék munkájukat. Mivel a keresőoptimalizálás során nem csak a minőségi linkekért felelősek, így sok esetben honlap elemzést is végeznek.

Egyéb szolgáltatásaink

SEO tartalom írás

Az online vállalkozások elsősorban szellemi tulajdon eladásából származó nyereséget termelnek, így a tartalom az egyik legfontosabb alkotóelem.

Responsive design

Fontos, hogy a weboldal minden platformon ugyan azt a tartalmat közölje az összes látogatóval, csak így lehet a vállalkozás hiteles és sikeres.

Google analytics

A beépített szoftverek segítségével készített analízisből nyomon követhetőek a felhasználói szokások, a weboldal és a leendő ügyfelek interakciói.

Közösségi média

A közösségi oldalalak szerepének növekedése következtében elhanyagolhatatlanná vált a szociális médiák integrálása.

PPC Management

Ha gyorsan szeretne megjelenni a Google rendszerében, akkor Önnek a legjobb választás az Adwords és az egyéb online kampányok.

Remarketing

A remarketing használatával könnyedén kiküszöbölhető, hogy leendő ügyfelei esetleg a konkurenciát válasszák. Legyen Ön a Nyertes!

Kérdése van? Lépjen kapcsolatba velünk! Visszahívást kér? Kérem hívjanak vissza

Weboldalaink

Start

50.000 FtNETTO (ÁFA tartalom 0%)
 • domain + 100MB tárhely
 • 6 munkaóra
 • Bemutatkozó weboldal
    (Maximum 3 menüpont)

Medium

80.000 FtNETTO (ÁFA tartalom 0%)
 • domain + 1GB tárhely
 • 12 munkaóra
 • Prémium weboldal
  kisebb cégeknek

Business

120.000 FtNETTO (ÁFA tartalom 0%)
 • domain + 4GB tárhely
 • 30 munkaóra
 • Üzleti weboldal vállalatoknak, intézményeknek

Premium

150.000 FtNETTO (ÁFA tartalom 0%)
 • domain + 10GB tárhely
 • 70 munkaóra felett
 • Komplett webáruház számos
  egyedi funkcióval

 

A weboldal készítés folyamata:

Terv

A kezdeti vázlat, amikor felvázoljuk a projektet, megbeszéljük mérföldköveket, és megállapodunk a lehetőségekről. Most már van egy stratégiánk egy tervvel, hogy összehangoljuk a vizualitást az Ön elképzeléseivel, és kezdetét veszi a megvalósítás, a weboldal készítés.

Megbeszélés

Az első lépés ahhoz, hogy többet tudjunk meg, a vállalat víziójáról, és egy erős kapcsolatot építsünk ki. Ez az a pont a weboldal készítésben, ahol létre jön a márka, a brand, létre hozva egy egyéni stratégiát, megerősítve a projekt céljait.

Design

Miután a vázlat elkészült, vizuális koncepciók hozzáadásával az egyéni projekt megszületik. A kreatív és fejlesztési csapat véleményezi, és felülvizsgálja az anyagot, amíg egy vonalba nem kerül a weboldal készítés iránya a céljainkkal.

Tesztelés

Itt weboldal készítés felülvizsgálata és tesztelés zajlik, amely biztosítja a projekt minőségetét. Ez a legértékesebb lépés, mert a jó hírnev a mi hírnevünk!

Indítás!

Itt mutatjuk be az egyéni projektet. A jóváhagyást követően a weboldal indul. Ezen túl hátra dőlve, élvezheti a lendületes online üzletet! Mert ha weboldal készítés, akkod Fjood Kreatív Csoport

Honlapkészítés olcsón, olcsó weblap készítés.

Honlapkészítés olcsón, szakemberekkel

Az internet egy folyamatosan változó környezet, ahol az igények folyton nőnek. Minden honlapnak lépést kell tartani a legújabb és legjobb kommunikációs platformokon. A weboldal az első benyomás a cégekről vállaltokról, az ügyfelek részéről. A döntést, hogy a későbbiekben üzletel Önnel, vagy hogy milyen termékeket vásárol, sokszor itt dől el. Mi segítünk kitalálni, hogy az adott ügyfélkörnek milyen információk a legfontosabbak.

A Fjood Kreatív Csoport weboldalai olcsók, mégis messze kiemelkednek a többi versenytárs ajánlatai közül. Az, hogy az általunk készített honlapok többek, mint a klasszikus értelemben vett weboldalak, mind a pazar front-end design-ok, mind a háttérben működő CMS rendszerek garantálják. Az általunk épített oldalak egy intuitív struktúra szerint készülnek. Minden eszközt felhasználunk, ami végigvezeti a felhasználót azokon az aloldalakon ahol szeretné, hogy figyelemmel kövessék az adott tartalmakat, termékeket, szolgáltatásokat, stb....
A honlapoknak intelligens design-ra van szüksége ahhoz, hogy a látogatók mindent megtaláljanak és a honlapon maradjanak. Ez az egyetlen út az Online sikerhez, amikor a "weboldal kommunikál".

A Fjood Kreatív Csoport szakemberei, tapasztalt fejlesztő csapat. A weboldalakat kifinomult módon megtervezzünk, hogy bemutassa az Önök üzleteit, vállalkozásaikat, miközben segít maximalizálni a befektetés megtérülését. Ami olcsó nem mindig rossz minőség.

Néhány különlegesség kínálatunkból:

 •      Weboldal készítés, tervezés és fejlesztés
 •      Weboldalak keresőoptimalizálása
 •      e-Commerce Solutions
 •      Információs Architektúra
 •      Használhatóság tesztelhetősége
 •      Form integrációk: Kapcsolat / Megrendelés / Menetrend Szolgáltatás / Foglalás
 •      Content Management Systems (CMS)
 •      Mobil / Responsive Honlap Design
 •      Web Hosting
 •      Web Analytics
 •      E-Mail Marketing
 •      Mobile Marketing
 •      Branding stratégia
 •      Videó integráció
 •      Blogok, GYIK, kuponok,
 •      Tartalom írása
 •      Fotó galériák
 •      Naptár és ütemezés
 •      Privát / Biztonságos bejelentkezések
 •      Flash prezentációk
 •      Termék Marketing
 

Weboldal készítés, CMS rendszerekkel:

A Fjood Kreatív Csoport kínálja a legjobb megoldást az Ön igényei alapján a weboldal készítés minden területén. A Fjood Kreatív Csoport CMS (Content Management System) rendszerei a legtöbb lehetőséget nyújtják az Ön vállalkozásának. Ez egy nyílt forráskódú megoldás, így bőségesen lehet használni a rendelkezésre álló modulokat, plugineket, fejlesztéseket.

Pár gondolat, hogy mire figyeljünk mielőtt akár drága, akár olcsó weboldalt készíttetünk:

Izgalmas lehet amikor elkezdjük az új vállalkozásunkat, és a sok szempontból megközelíthető online marketing és az internet olykor könnyen a mélybe taszít, néha meg egy új üzleti honlap hirtelen az "egekben szárnyal", akár nagyon kevés pénzből is. Itt van egy közös forgatókönyv a kisvállalkozások tulajdonosainak:

 • Van egy jó ötlet egy weboldalra, csak a tökéletes domain nevet kell kiválasztani!
 • Csináljunk egy tisztességes web hosting csomagot, jó áron.
 • Mit fogunk használni? Joomla és WordPress, a két tökéletes CMS megoldás.

Első pillantásra jól néz ki, pár ezer forint és lehet indítani egy vállalkozást!

DE!

Az első dolog, amit tudni kell, amikor megpróbáljuk összegezni a web design költségeket. Amire szükségünk lesz, ami pénzbe kerül:

 • Egy új oldal, vagy egy régi átalakítása?
 • Szüksége van a blog vagy tartalom menedzsment funkciókra?
 • Van grafikája már a tervezett oldalnak? Vagy teljesen egyedi kinézetet szeretne létrehozni?
 • Szüksége van multimédiára (Flash, video, stb) az oldalon?
 • Mennyi tartalom van most, és mennyire lesz szüksége?
 • Szüksége van további speciális funkciókra, mint a szociális média, e-kereskedelem, vagy valami más?
 • És ki fogja karbantartani az oldalt?

Az alábbiakban részletesen bele fogunk menni az összes fent említett témába, és egy általános képet alkotunk, hogy milyen költségek várnak ránk új vagy régi weboldal fejlesztésénél. A honlap készítési árak alapján az én tapasztalatom az, hogy az árak mértéke lehet magasabb vagy alacsonyabb akár régiónként is. Ügyeljen arra, hogy körülnézzen, és kérjen árajánlatot minél több cégtől.

Egy új weboldal tervezése gyakran többe kerül, mint a régi újraépítése!

Blogok és tartalomkezelő rendszerek:

Ha már fut egy CMS oldal, akkor megvan az előnye, hogy már most van valamilyen tartalom menedzsment az oldalon (ideértve a WordPress, Joomla!, és Drupal rendszereket). Előfordulhat azonban, hogy a futó rendszer már elavult, ilyenkor több idő frissíteni, mint építeni egy újat a semmiből.

Grafika

A grafika trükkös, mert nehéz lehet létrehozni adott költségvetésből, ha mondjuk a stock fotók drágák. Nem akarja, hogy fukarkodjon ezen a területen a weboldal, de a pénzt sajnálja erre a célra fordítani? Rossz ötlet! Ha bármilyen jogvédett terméket lopunk, az komoly bajt hozhat a fejünkre.

Multimédia

Multimédia, mint a Flash és videók integrálása a honlapba. Ha nem rendelkezik ezen tartalmakkal, hanem a tervező cég hozza létre a multimédiás eszközöket akkor fel kell készülnie, hogy többet is fizethet mint szeretne.

Extra funkciók, amelyek segíthetik vállalkozását:

 • Fórum és chat szobák
 • Hírcsatornák
 • Contact form-ok és statisztikák
 • E-mail címek tárolása
 • Hírlevelek
 • Reklám integráció (például AdSense)
 • Fotógaléria
 • E-kereskedelem: webáruházak, katalógusok
 • Egyéni jelentések, a Google Analytics-ból
 • SEO: oldal optimalizálása
 • Közösségi média: Twitter, Facebook, stb...

És ne felejtsük el a karbantartást.

A weboldal nem építi magát, a legjobb, ha folyamatosan változik az idő folyamán. A weboldal karbantartási díját a legtöbb vállalkozás elfelejti hozzáadni a végösszeghez. Ügyeljen arra hogy mennyi extra pénzt fizet ki weblapja karbantartási költségeire.

A karbantartási szerződések sokat változhatnak attól függően, hogy mit várnak el a fejlesztőtől. Meg kell állapodni, hogy mennyit hajlandóak áldozni havonta, az esetleges hibák kijavítására, a weboldal rendszeres frissítésére.

Weboldal készítés árak nálunk, és másoknál.

Weboldal készítés olcsón, olcsó weboldal készítés

Blog & Hírek

A közösségi média és a keresőoptimalizálás együtt jobban működik

25 január 2018 - 422 Views

Tavaly Matt Cutts azt mondta egy YouTube videóban, hogy a Google a közösségi média mérőszámait, mint a like-okat és megosztásokat, nem veszi figyelembe a keresési

...

Read more

Hogyan győződjön meg arról, hogy a linkfejlesztés nem aknázza-e alá a többi marketingtevékenységét (és fordítva)?

25 január 2018 - 388 Views

Ugyanis általában a linkfejlesztési munkával külsős cégeket szoktak megbízni, mivel az ilyen munka sikeres teljesítése igen időigényes és bonyolult a kockázatok

...

Read more

Sok fejfájást okozhatnak a visszamutató linkek a kisvállalkozásoknak

25 január 2018 - 398 Views

A világ minden táján a keresőoptimalizálással foglalkozó szakemberek megjelölik a

...

Read more

Weboldal készítés és keresőoptimalizálás
Telefon: +36706041970
Email: info@fjood.hu