A keresőoptimalizálás alapjait könnyű elsajátítani, de annál nehezebb mesterfokon űzni. Mindenki, aki csak néhány órát tölt el a SEO alapvető pilléreinek megtanulásával, könnyen meg fog birkózni az alapokkal – beleértve az oldala naprakészen tartását, a kiváló tartalom által nyújtott lehetőségek kiaknázását, külső linképítést és a bekapcsolódást a közösségi médiába. Ezen stratégiák mindegyike alapvető fontosságú egy SEO kampány szempontjából, és hónapokat, vagy akár éveket is eltölthet mindegyik stratégia tökéletesítésével.

A tapasztalt tartalommarketingeseknek adott alapvető tanács azzal kapcsolatban, hogy hogyan kezeljék a legeredményesebben azokat a taktikákat, elég terjengős. A keresőoptimalizálásról szóló régebbi cikkeken végigfutva megláthatja, hogy azok az alapstratégiák milyen részletesek lehetnek, viszont semmilyen olyan új információt vagy profi módszert nem fog találni, amelyet hasznosítani tudna a saját SEO kampányában.

Szerencsére rengeteg ennék sokkal profibb tipp és trükk van, amit tud használni annak érdekében, hogy új erőre kapjon a SEO stratégiája.

1. Honlap sebesség optimalizálás

Valószínűleg azzal már tisztában van, hogy a honlapjának sebessége fontos tényező a rangsorolás szempontjából. Egészen pontosan, minél gyorsabban tölt be a honlapja és minél gyorsabban tudnak a látogatói kapcsolatba kerülni az anyagaival, annál nagyobb sikereket érhet el a keresési láthatóság terén. De valószínűleg nincs tisztában az összes kis taktikával, amelyek alkalmazásával hatékonyan tudja maximalizálni honlapja sebességét.

Először is, javítson a böngészője tárgyorsításán – bizonyosodjon meg afelől, hogy a gyorsítótár beépülő modul (vagy funkció) engedélyezve van, de ne legyenek benne bonyolult beállítások. Sűrítsen össze minél több információt a honlapján, töröljön le minden, a háttérben tárolt régi oldalt vagy vázlatot és csökkentse az összes kép méretét azáltal, hogy kisebb méretűeket tölt fel és „csíkozza” (stripping) a kép metaadatait feltöltés előtt. Ezen kívül érdemes keresnie egy megbízható tárhelyszolgáltatót, minimalizálni az átirányításait és a lehető leginkább leegyszerűsíteni a kódját, ezzel a lehető legtöbb funkcionalitást biztosítva a látogatóinak anélkül, hogy az ehhez nélkülözhetetlen folyamatok megfeneklenének. Ugyanúgy, ahogy a keresőoptimalizálással kapcsolatban minden más esetben is, valószínűleg időről időre finomra kell ezt is hangolni.

2. Profi linképítési technikák

Az egyszerű linképítési taktikák közé tartozik a szakmai fórumokon való posztolás vagy a hasonló oldalakon történő vendégposztok írása. Időbe telik az ilyen stratégiák magasabb szintre emelése. Először is, kezdjen el udvarolni a szakmájához kapcsolódó kormányzati és oktatással foglalkozó oldalaknak – a .gov és .edu linkeket nagyon nehéz megszerezni, de ezek a legerősebbek, amiket csak a magáénak tudhat. Támogasson egy állami főiskolát vagy szolgáltasson információt egy helyi kormányzati hivatalnak – építsen ki igazi kapcsolatot a helyi .gov és .edu oldalak tulajdonosaival, és szerezzen onnan linkeket.

Ezután fogjon hozzá kiváló minőségű képek készítéséhez. Természetesen az infografikák nagyon hatékonyak erre a célra, de bármilyen kiváló minőségű fénykép is megteszi. Tegye elérhetővé ezeket a nagyközönség számára, és mindaddig, amíg az emberek kihelyezik az Ön linkjeit és a többi blogíró vagy szerző használja ezeket, a honlapja linkjeit is ki fogják tenni, ezzel felértékelve a képeit a keresők szemében. Nagyobb erőfeszítést is tehet a kiváló tartalma terjesztése érdekében azáltal, hogy a közösségi könyvjelző oldalakon posztolja ezeket és részt vesz még több közösségi csatorna életében.

3. Különféle platformokon lévő jelenlét

Mostanra már minden bizonnyal jelen van a Facebook-on, a Twitter-en és a LinkedIn-en, de a közösségi élet manapság már ennél sokkal többet jelent, mint akár két évvel ezelőtt. Vegyen részt a lehető legtöbb ilyen platform életében. Kezdjen azzal, hogy elkészít egy mobil app-et – a Google ma már indexeli az app-eket is, és minden valószínűség szerint a jövőben egyre fontosabb szerepet fognak ezek játszani a rangsorolásban. Majd tegye ki a cége profilját bármilyen olyan közösségi platformra, ahova eddig nem sikerült, például a Snapchat-re, a Yik Yak-ra vagy a Meerkat-re. A szélesebb körű láthatóság mindig előnyösebb.

Végül tegyen róla, hogy felfigyeljen Önre minél több egyéb app is. Kerüljön be a helyi véleményoldalak listáiba, mint például a Yelp-ébe, de menjen egy lépéssel tovább és tegyen arról, hogy más applikációkban is megemlítsék a nevét. Üssön nyélbe egy üzletet az Uber-rel vagy a Lyft-el. A leginkább a szakmájához közel álló app-eket keresse meg és ajánljon fel valamit nekik az Ön nevének megemlítéséért cserébe.

4. A honlapja hozzáférhetőségének biztosítása

Szánjon időt arra, hogy időnként felméri a honlapja hozzáférhetőségét a Google Webmestereszközök segítségével. Először is, ellenőrizze le, hogy a honlapja fent van-e és megfelelően működik-e, azután menjen a „Feltérképezési Hibák” („Crawl Errors”) részbe és derítsen fel minden, az oldalakon előforduló diszkrepanciát, amely szárba szökkenhetett a legutolsó ellenőrzés óta. Amennyiben bármilyen 404 hiba listázásra kerül itt, állítson be egy új, megfelelő oldalra mutató 301-es átirányítást annak érdekében, hogy azonnal megoldja a problémát.

Ezen kívül még érdemes egy kézzel frissített oldaltérképet létrehozni az oldalához és összehasonlítani a Google által jelenleg indexelt és listázott összes oldallal. Amennyiben előfordul bármilyen diszkrepancia itt, akkor annak valószínűleg egy nagyobb indexelési probléma lehet az oka.

5. A Knowledge Graph („Tudás Ábra”) megdöntése

A Knowledge Graph az egyik legnagyobb gát, amellyel a keresőmotorokra szakosodott marketingszakemberek szembe fogják találni magukat az elkövetkezendő években. Ugyanis ez az ábra azonnali információt szolgáltat a keresőt használó felhasználóknak, ezzel eltérítve legalább egy bizonyos százalékú potenciális látogatót a honapja felkeresésétől. Jelenleg a Knowledge Graph domain-je viszonylag korlátozott, de ez drámaian ki lesz bővítve a következő néhány év során.

Azért, hogy erre előre felkészüljön, változtasson a tartalom-stratégiáján. Kerülje el az egy általánosságokat tárgyaló, azonnali, közvetlen információt nyújtó témákat, és ehelyett koncentráljon a nagy alapossággal megírt, „hogyan…” cikkekre vagy a nagyon speciális szakmai kérdést boncolgató írásokra, amelyeket a Google nem lenne képes könnyen eltárolni az adatbázisban. A témaválasztása minél specifikusabb legyen, és fogjon hozzá az eddigieknél bonyolultabb kérdések megválaszolásához.

Ez csak néhány profi praktika, amiket a tartalommarketinges szakértők használnak a keresőoptimalizálási módszereik hatékonyabbá tétele érdekében. A Webmestereszközök funkcióinak alapos ismeretével és a weblapkód mélyreható megértésével még a legapróbb kérdésekben is mélyre tud majd hatolni, hogy sikeresen kiharcoljon a honlapjának egy magasabb helyezést.

Még egy apró tanácsot adnék a befejezés előtt, amely hasznos az új keresőoptimalizálási stratégiákhoz, de nélkülözhetetlen a tapasztaltabb szakértők számára: mindig tájékozódjon és olvassa el a híreket. Biztosan hallotta már korábban is ezt a tanácsot, de borzasztóan könnyű szépen lassan elhagyni ezt a szokást. Még olyan rövid idő alatt is, mint néhány nap leforgása, lemaradhat a többiektől és a stratégiája elmaradozhat a versenytársaiétól. Maradjon mindig tájékozott a legújabb technológiákról, a legújabb Google frissítésekről, és az ezekkel kapcsolatos spekulációk versenyelőnyt biztosíthatnak az Ön számára, amelynek köszönhetően továbbra is a versenytársai előtt tud maradni.

 

Egyéb szolgáltatásaink

SEO tartalom írás

Az online vállalkozások elsősorban szellemi tulajdon eladásából származó nyereséget termelnek, így a tartalom az egyik legfontosabb alkotóelem.

Responsive design

Fontos, hogy a weboldal minden platformon ugyan azt a tartalmat közölje az összes látogatóval, csak így lehet a vállalkozás hiteles és sikeres.

Google analytics

A beépített szoftverek segítségével készített analízisből nyomon követhetőek a felhasználói szokások, a weboldal és a leendő ügyfelek interakciói.

Közösségi média

A közösségi oldalalak szerepének növekedése következtében elhanyagolhatatlanná vált a szociális médiák integrálása.

PPC Management

Ha gyorsan szeretne megjelenni a Google rendszerében, akkor Önnek a legjobb választás az Adwords és az egyéb online kampányok.

Remarketing

A remarketing használatával könnyedén kiküszöbölhető, hogy leendő ügyfelei esetleg a konkurenciát válasszák. Legyen Ön a Nyertes!

Kérdése van? Lépjen kapcsolatba velünk! Visszahívást kér? Kérem hívjanak vissza

Weboldalaink

Start

50.000 FtNETTO (ÁFA tartalom 0%)
 • domain + 100MB tárhely
 • 6 munkaóra
 • Bemutatkozó weboldal
    (Maximum 3 menüpont)

Medium

80.000 FtNETTO (ÁFA tartalom 0%)
 • domain + 1GB tárhely
 • 12 munkaóra
 • Prémium weboldal
  kisebb cégeknek

Business

120.000 FtNETTO (ÁFA tartalom 0%)
 • domain + 4GB tárhely
 • 30 munkaóra
 • Üzleti weboldal vállalatoknak, intézményeknek

Premium

150.000 FtNETTO (ÁFA tartalom 0%)
 • domain + 10GB tárhely
 • 70 munkaóra felett
 • Komplett webáruház számos
  egyedi funkcióval

 

A weboldal készítés folyamata:

Terv

A kezdeti vázlat, amikor felvázoljuk a projektet, megbeszéljük mérföldköveket, és megállapodunk a lehetőségekről. Most már van egy stratégiánk egy tervvel, hogy összehangoljuk a vizualitást az Ön elképzeléseivel, és kezdetét veszi a megvalósítás, a weboldal készítés.

Megbeszélés

Az első lépés ahhoz, hogy többet tudjunk meg, a vállalat víziójáról, és egy erős kapcsolatot építsünk ki. Ez az a pont a weboldal készítésben, ahol létre jön a márka, a brand, létre hozva egy egyéni stratégiát, megerősítve a projekt céljait.

Design

Miután a vázlat elkészült, vizuális koncepciók hozzáadásával az egyéni projekt megszületik. A kreatív és fejlesztési csapat véleményezi, és felülvizsgálja az anyagot, amíg egy vonalba nem kerül a weboldal készítés iránya a céljainkkal.

Tesztelés

Itt weboldal készítés felülvizsgálata és tesztelés zajlik, amely biztosítja a projekt minőségetét. Ez a legértékesebb lépés, mert a jó hírnev a mi hírnevünk!

Indítás!

Itt mutatjuk be az egyéni projektet. A jóváhagyást követően a weboldal indul. Ezen túl hátra dőlve, élvezheti a lendületes online üzletet! Mert ha weboldal készítés, akkod Fjood Kreatív Csoport

Honlapkészítés olcsón, olcsó weblap készítés.

Honlapkészítés olcsón, szakemberekkel

Az internet egy folyamatosan változó környezet, ahol az igények folyton nőnek. Minden honlapnak lépést kell tartani a legújabb és legjobb kommunikációs platformokon. A weboldal az első benyomás a cégekről vállaltokról, az ügyfelek részéről. A döntést, hogy a későbbiekben üzletel Önnel, vagy hogy milyen termékeket vásárol, sokszor itt dől el. Mi segítünk kitalálni, hogy az adott ügyfélkörnek milyen információk a legfontosabbak.

A Fjood Kreatív Csoport weboldalai olcsók, mégis messze kiemelkednek a többi versenytárs ajánlatai közül. Az, hogy az általunk készített honlapok többek, mint a klasszikus értelemben vett weboldalak, mind a pazar front-end design-ok, mind a háttérben működő CMS rendszerek garantálják. Az általunk épített oldalak egy intuitív struktúra szerint készülnek. Minden eszközt felhasználunk, ami végigvezeti a felhasználót azokon az aloldalakon ahol szeretné, hogy figyelemmel kövessék az adott tartalmakat, termékeket, szolgáltatásokat, stb....
A honlapoknak intelligens design-ra van szüksége ahhoz, hogy a látogatók mindent megtaláljanak és a honlapon maradjanak. Ez az egyetlen út az Online sikerhez, amikor a "weboldal kommunikál".

A Fjood Kreatív Csoport szakemberei, tapasztalt fejlesztő csapat. A weboldalakat kifinomult módon megtervezzünk, hogy bemutassa az Önök üzleteit, vállalkozásaikat, miközben segít maximalizálni a befektetés megtérülését. Ami olcsó nem mindig rossz minőség.

Néhány különlegesség kínálatunkból:

 •      Weboldal készítés, tervezés és fejlesztés
 •      Weboldalak keresőoptimalizálása
 •      e-Commerce Solutions
 •      Információs Architektúra
 •      Használhatóság tesztelhetősége
 •      Form integrációk: Kapcsolat / Megrendelés / Menetrend Szolgáltatás / Foglalás
 •      Content Management Systems (CMS)
 •      Mobil / Responsive Honlap Design
 •      Web Hosting
 •      Web Analytics
 •      E-Mail Marketing
 •      Mobile Marketing
 •      Branding stratégia
 •      Videó integráció
 •      Blogok, GYIK, kuponok,
 •      Tartalom írása
 •      Fotó galériák
 •      Naptár és ütemezés
 •      Privát / Biztonságos bejelentkezések
 •      Flash prezentációk
 •      Termék Marketing
 

Weboldal készítés, CMS rendszerekkel:

A Fjood Kreatív Csoport kínálja a legjobb megoldást az Ön igényei alapján a weboldal készítés minden területén. A Fjood Kreatív Csoport CMS (Content Management System) rendszerei a legtöbb lehetőséget nyújtják az Ön vállalkozásának. Ez egy nyílt forráskódú megoldás, így bőségesen lehet használni a rendelkezésre álló modulokat, plugineket, fejlesztéseket.

Pár gondolat, hogy mire figyeljünk mielőtt akár drága, akár olcsó weboldalt készíttetünk:

Izgalmas lehet amikor elkezdjük az új vállalkozásunkat, és a sok szempontból megközelíthető online marketing és az internet olykor könnyen a mélybe taszít, néha meg egy új üzleti honlap hirtelen az "egekben szárnyal", akár nagyon kevés pénzből is. Itt van egy közös forgatókönyv a kisvállalkozások tulajdonosainak:

 • Van egy jó ötlet egy weboldalra, csak a tökéletes domain nevet kell kiválasztani!
 • Csináljunk egy tisztességes web hosting csomagot, jó áron.
 • Mit fogunk használni? Joomla és WordPress, a két tökéletes CMS megoldás.

Első pillantásra jól néz ki, pár ezer forint és lehet indítani egy vállalkozást!

DE!

Az első dolog, amit tudni kell, amikor megpróbáljuk összegezni a web design költségeket. Amire szükségünk lesz, ami pénzbe kerül:

 • Egy új oldal, vagy egy régi átalakítása?
 • Szüksége van a blog vagy tartalom menedzsment funkciókra?
 • Van grafikája már a tervezett oldalnak? Vagy teljesen egyedi kinézetet szeretne létrehozni?
 • Szüksége van multimédiára (Flash, video, stb) az oldalon?
 • Mennyi tartalom van most, és mennyire lesz szüksége?
 • Szüksége van további speciális funkciókra, mint a szociális média, e-kereskedelem, vagy valami más?
 • És ki fogja karbantartani az oldalt?

Az alábbiakban részletesen bele fogunk menni az összes fent említett témába, és egy általános képet alkotunk, hogy milyen költségek várnak ránk új vagy régi weboldal fejlesztésénél. A honlap készítési árak alapján az én tapasztalatom az, hogy az árak mértéke lehet magasabb vagy alacsonyabb akár régiónként is. Ügyeljen arra, hogy körülnézzen, és kérjen árajánlatot minél több cégtől.

Egy új weboldal tervezése gyakran többe kerül, mint a régi újraépítése!

Blogok és tartalomkezelő rendszerek:

Ha már fut egy CMS oldal, akkor megvan az előnye, hogy már most van valamilyen tartalom menedzsment az oldalon (ideértve a WordPress, Joomla!, és Drupal rendszereket). Előfordulhat azonban, hogy a futó rendszer már elavult, ilyenkor több idő frissíteni, mint építeni egy újat a semmiből.

Grafika

A grafika trükkös, mert nehéz lehet létrehozni adott költségvetésből, ha mondjuk a stock fotók drágák. Nem akarja, hogy fukarkodjon ezen a területen a weboldal, de a pénzt sajnálja erre a célra fordítani? Rossz ötlet! Ha bármilyen jogvédett terméket lopunk, az komoly bajt hozhat a fejünkre.

Multimédia

Multimédia, mint a Flash és videók integrálása a honlapba. Ha nem rendelkezik ezen tartalmakkal, hanem a tervező cég hozza létre a multimédiás eszközöket akkor fel kell készülnie, hogy többet is fizethet mint szeretne.

Extra funkciók, amelyek segíthetik vállalkozását:

 • Fórum és chat szobák
 • Hírcsatornák
 • Contact form-ok és statisztikák
 • E-mail címek tárolása
 • Hírlevelek
 • Reklám integráció (például AdSense)
 • Fotógaléria
 • E-kereskedelem: webáruházak, katalógusok
 • Egyéni jelentések, a Google Analytics-ból
 • SEO: oldal optimalizálása
 • Közösségi média: Twitter, Facebook, stb...

És ne felejtsük el a karbantartást.

A weboldal nem építi magát, a legjobb, ha folyamatosan változik az idő folyamán. A weboldal karbantartási díját a legtöbb vállalkozás elfelejti hozzáadni a végösszeghez. Ügyeljen arra hogy mennyi extra pénzt fizet ki weblapja karbantartási költségeire.

A karbantartási szerződések sokat változhatnak attól függően, hogy mit várnak el a fejlesztőtől. Meg kell állapodni, hogy mennyit hajlandóak áldozni havonta, az esetleges hibák kijavítására, a weboldal rendszeres frissítésére.

Weboldal készítés árak nálunk, és másoknál.

Weboldal készítés olcsón, olcsó weboldal készítés

Blog & Hírek

A közösségi média és a keresőoptimalizálás együtt jobban működik

25 január 2018 - 422 Views

Tavaly Matt Cutts azt mondta egy YouTube videóban, hogy a Google a közösségi média mérőszámait, mint a like-okat és megosztásokat, nem veszi figyelembe a keresési

...

Read more

Hogyan győződjön meg arról, hogy a linkfejlesztés nem aknázza-e alá a többi marketingtevékenységét (és fordítva)?

25 január 2018 - 388 Views

Ugyanis általában a linkfejlesztési munkával külsős cégeket szoktak megbízni, mivel az ilyen munka sikeres teljesítése igen időigényes és bonyolult a kockázatok

...

Read more

Sok fejfájást okozhatnak a visszamutató linkek a kisvállalkozásoknak

25 január 2018 - 398 Views

A világ minden táján a keresőoptimalizálással foglalkozó szakemberek megjelölik a

...

Read more

Weboldal készítés és keresőoptimalizálás
Telefon: +36706041970
Email: info@fjood.hu