Írta: Hirth Gábor
Felhasználó értékelés

Keresőoptimalizálás árak:

Nem próbálta még weboldalát optimalizáltatni? Próbálta de nem sikerült? Sok a szélhámos, szakbarbár és már belefáradt a hitegetésbe?

Vegye fel velünk a kapcsolatot és bebizonyítjuk, hogy a keresőoptimalizálás úttörői vagyunk.

Szeretnénk elnyerni bizalmát, és profitot generálni vállalkozásának, hogy a későbbiekben állandó ügyfeleink között köszönthessük Önt is.

 

Takarítson meg most 20.000 forintot! Ellenőriztesse honlapjának beállításait ingyenesen.

Próbálja ki keresőoptimalizálás analízis szolgáltatásunkat most ingyen!

Díj mentesen revideáljuk weboldalát! Kattintson ide a jelentkezéshez.

 

Előszó: A csődbe ment vállalkozások 70%-a, a rossz markting miatt ment tönkre!

Kérjen   e.g.y.e.d.i.   árajánlatot! Ha megrémisztik a havi költségek fizessen csak egyszer egy jó pozícióért.

Írjon nekünk e-mailt az Önnek legfontosabb kulcsszavakkal és kérje specifikált árajánlatunkat...

 

SEO - keresőoptimalizálás ár:

arakseo
Címkék: Alap Keresőoptimalizálás Árak,Title Tag-ek,Meta Tag-ek,Header Tag-ek,Alt és Title Text,Robot & Indexing Tag-ek,Google Webmester Eszközök,Google Analytics,Kulcsszó és tartalom tisztítás,Írásjel és nyelvtani hiba controll,Kulcsszó választás oldalanként,Google Map optimalizálás,Kulcsszó Resaerch a cél oldalakra,Goggle Helyek regisztráció,Social Media,Link építés,Linkek kiváló minőségű helyekről,Blogok és PR,Sajtóközlemények.

 

Általános (nem szabályozott) keresőoptimalizálás árak:

Az általános keresőoptimalizálás esetében az oldalon található tartalmak alapján optimalizáljuk az oldalt. A releváns kifejezések által lép előrébb a keresőkben a weblap.

Ez a szolgáltatás tartalmazza a site meta beállítását a keresők felé (Google, Bing, Yahoo). A keresőoptimalizálás negyedévente 15.000 Ft +ÁFA-tól indul. Ez függ a konkurencia erősségétől, és az esetleges költségektől.

 

Specifikus (szabályozott) keresőoptimalizálás árak:

A specifikus keresőoptimalizálásnál megadott kulcsszavakra optimalizáljuk a weboldalt. Ezzel a megoldással a megrendelő az általa választott kifejezésre kerül előre a keresőkben.

Ez a szolgáltatás tartalmazza a site meta beállítását a keresők felé (Google, Bing, Yahoo). A keresőoptimalizálás ára ebben az estben 15.000 és 50.000 Ft +ÁFA közötti összeg kulcsszavanként. Ez függ a konkurencia erősségétől, és az esetleges költségektől.

 

Szerző:

       hirth gabor

Honlapkészítés olcsón olcsó honlap készítés honlap weboldal weboldal készítés webáruház készítés website olcsó weblap készítés keresőoptimalizálás Google SEO SEF grafikák grafika logó arculat nagy arculat kis arculat prémium weboldal készítés ingyen honlap  ingyenes vállalatfejlesztés olcsó profitnövelés ügyfélkör bővítés kiadások csökkentése pénz szerzés pályázatok pályázat írás  Baja bajai Baján vállalkozás vállalat cég egyéni vállalkozás profit vállalatirányítás vállalati marketing marketing weboldal készítés olcsón

 

 

+36 (70) 604-1970    This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  

 

  2013